Kaydol

Soru sormak, insanların sorularını yanıtlamak ve diğer insanlarla bağlantı kurmak için sosyal sorularımıza ve Cevap Motorumuza kaydolun.

Oturum aç

Soru sormak ve insanların sorularını yanıtlamak ve diğer insanlarla bağlantı kurmak için Su Arıtma Sorular & Cevaplar Motorumuza giriş yapın.

Şifremi hatırlamıyorum

Şifreni mi unuttun? Lütfen e-mail adresinizi giriniz. Bir bağlantı alacaksınız ve e-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturacaksınız.


Üzgünüz, soru sorma izniniz yok, Soru sormak için giriş yapmalısınız.

Lütfen bu sorunun neden bildirilmesi gerektiğini düşündüğünüzü kısaca açıklayın.

Lütfen bu cevabın neden bildirilmesi gerektiğini kısaca açıklayın.

Lütfen bu kullanıcının neden şikayet edilmesi gerektiğini düşündüğünüzü kısaca açıklayın.

GA Su Arıtma Cihazları En sonuncu Nesne

2022 Stockholm Su Ödülü ve Adaylığı

2022 Stockholm Su Ödülü ve Adaylığı

Dünyanın tatlı suyunun sürdürülebilir kullanımına ve korunmasına önemli katkılarda bulunan olağanüstü bir kadın, bir erkek veya kuruluş tanıyor musunuz? 30 Eylül’e kadar 2022 Stockholm Su Ödülü’ne aday olabilirsiniz.

Stockholm Su Ödülü, 1991 yılından bu yana her yıl verilen dünyanın en prestijli su ödülüdür. Ödül, su konularında farkındalığı artırmak ve üstün başarıları onurlandırmak için kuruldu. Yıllar içinde, suyu nasıl anladığımızı ve yönettiğimizi dönüştüren çığır açan araştırmalar ve cesur yenilikler takdirinde verilmiştir. Ödüllüler dünyanın her yerinden geliyor ve su ile ilgili çok çeşitli faaliyetleri, meslekleri ve bilimsel disiplinleri temsil ediyor.

2021 Stockholm Su Ödülü sahibi Sandra Postel, Ödüle layık görüldüğünde, “Ödülün var olduğu için gerçekten minnettarım, çünkü tatlı suyun bu gezegendeki yaşam için ne kadar önemli olduğuna dair dünyaya ışık tutuyor” dedi.

Şimdi Mart 2022’de açıklanacak bir sonraki Stockholm Su Ödülü sahibini arıyoruz. Herkes adaylık sunabilir ve prosedür basittir. Aday göstermek istediğiniz kişinin adını ve kısa bir destekleyici ifadeyi (250-500 kelime) uluslararası üne sahip su uzmanlarından oluşan Stockholm Su Ödülü Aday Gösterme Komitesi’ne gönderirsiniz. Adayınız kısa listeye aldıysa, aday hakkında daha fazla bilgi vermeniz istenecektir. (Ancak kendinizi, bir aile üyenizi veya yakın profesyonel bağlarınız olan birini aday gösteremezsiniz.) Burada aday göstermek için ihtiyacınız olan tüm bilgileri bulabilirsiniz.

Bu nedenle, bir sonraki Stockholm Su Ödülü sahibi olmayı kimin hak ettiğine bir dakikanızı ayırın ve bu aday davetini ağlarınızda paylaşın. Özellikle, şimdiye kadar ödül kazananlar arasında yeterince temsil edilmeyen kadınların daha fazla aday gösterilmesini teşvik ediyoruz.

Adaylık başvurusunda bulunmak için son gün 30 Eylül.

AMAÇ:

1997 yılından bu yana her yıl Dünya Su Haftası etkinlikleri kapsamında Stockholm Gençler Su Ödülü Yarışması düzenlenmekte olup Yarışma Stockholm Su Vakfı adına Stockholm Su Enstitüsü (SIWI) tarafından İsveç Prensesi Victoria’nın himayesinde gerçekleştirilmektedir.

Stockholm Gençler Su Ödülü Yarışması’nda ülkemizi temsil edecek projenin belirlenmesi maksadıyla Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye Gençler Su Ödülü Proje Yarışması düzenlemektedir.

Dünya su kaynaklarının araştırılması, geliştirilmesi ve korunmasını desteklemek amacıyla gençlerin su konularına ilgilerini artırmak gerekmektedir.

Bu bağlamda ödülün amacı, genç bireylerin ortak su konularındaki fikirlerinin hem yerel hem de küresel ölçekte geliştirilmesidir. Ayrıca, genç katılımcıların projeleri ile ülkemizin görünürlüğü ve temsiliyeti artırılacak; gelecek nesillerin su ve çevre meselelerindeki hassasiyeti geliştirilmiş olacaktır. 

Benzer Yazılar

Yorum yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekiyor.