Alkali İyonize Su Nedir? Faydaları Nelerdir?

Alkali İyonize su, bilinen en güçlü sıvı antioksidandır. Alkali su iyonizerleri ilk fonksiyon olarak bilinen en yüksek standartta biyolojik arıtma yaparlar. Ölçülmüş en küçük mikroorganizma 0,18 mikrondur.

Su iyi etkin bir kan dolaşımı için temel bir madde iken vücuttaki toksinlerinde atılmasını sağlar. aynı zamanda vücudun soğutma sistemidir. İnsan yeterli miktarda ve kaliteli su tüketmediğinde bağışıklık sisteminin çökmesini ve hastalıklardan korunamaz bir duruma gelir. doğru suyu içerek yaşamak başta insan olmak üzere tüm canlılar için hayatın en önemli gereksinimidir.

Sağlıklı ve Uzun Bir Yaşamın En Önemli Destekçisi

Hayatımız Yüksek PH seviyesinden düşük PH seviyesine yapılan bir yolculuk gibidir. Alkali doğar, asidik ölürüz. Anne karnında pH seviyesinin 7,4 – 7,6 arasında alkali olduğu bilinmektedir. Otopsilerde ölçülen genel pH değeri ise 6,8’in her zaman altında yani asidiktir. Bilim insanları yaşlanmanın başlangıcı olarak anne sütü dışında aldığımız ilk besini zamanlama açısından tanımlamaktadır. Bu teoriden yola çıkarak yaşlanma ve hastalıklar, yaşamsal faaliyetlerimiz esnasında vücudumuzda oluşan asidik atıkların bir sonucudur.

Mükemmel Bir Bağışıklı Sistemi Koruyucusu

Bilim insanlarına göre bağışıklık sisteminin ön savunma hattı vücudun alkali yapısıdır. Yani enfeksiyonlara ve iltihaplanmalara yol açan mikroorganizmalar alkali ortamlarda uzun süre yaşayamaz ve gelişemezler. Öte yandan bağışıklık sisteminin dinamikleri başta kalsiyum ve potasyum olmak üzere; alkali mineral rezervlerimize son derece duyarlıdır. Zengin alkali mineral kaynağı ile yenilenen insan vücudu çok güçlü bir ön savunma hattı oluşturabilmektedir.

Kalp ve Damar Sistemini Destekler

Kanın viskositesi (akışkanlığı) ile asidik birikimi arasında ters orantı vardır. Damarlarımızda taşınan asidik yük, iç yüzeylere hasar verme aşamasına gelmeden önce yağ molekülleri içerisine depolanır. Endotal diye adlandırılan yapının üzerinde (daha sonra tahliye edilmek üzere) biriktirilir. Damar tıkanıklığı ve devamında kalp krizine kadar uzanan sürecin başlangıcı bu şekilde tanımlanmaktadır. Alkali iyonize su, bu birikimi çözmek ve böbrek fonksiyonları ile tahliye etmek için mükemmel bir işlev yerine getirir.