PH Değerine Bağlı Olarak Alkali Su ve İyonize Su

pH değeri yüksek hormonsuz, gdo’suz, ilaçsız besinler ile beslenmek, düzenli ve sağlıklı uyumak, stresten uzak kalmak, bol hareket etmek ve alkali değeri yüksek alkali iyonize su içmemiz gerekmektedir.

Alkali su için söylenenen “İnsan Alkali Doğar, Asidik Ölür!” günümüzdeki yoğun tempo, hava kirliliği, stres ve hızlı beslenme, hazır gıdalar ve hareketsizlik sonucunda vücudumuzdaki asit miktarı yükselir ve alkali oran düşer. Bunun sonucunda metabolizmamız bozulmaya başlar.

Kanser dahil bir çok hastalığın önlenmesinde Antioksidan oranı çok önemlidir, Antioksidan seviyesi en yüksek sıvı olan alkali iyonize su ile hastalıkları önlemek ve aynı zamanda var olan hastalıkların tedavisine yardımcı olmak mümkündür.

pH Değeri

Alkali su : mineralce zengin, ph değeri 8 ve üzerinde olan işlenmemiş, katkısız doğal sudur. En bilinen örneği Zemzem suyudur. Genelde yüksek rakımlı, temiz ve bol oksijenli doğal ortamlardaki kaynak sularıdır.

Alkali iyonize su ise; Bilgisayar kontrollü Titanyum platin plakalı elektroliz işlemi ile suyun içerdiği oksijen oranının iki katına çıkarılmış ve hücresel yapısı altıgene (hexagonel) dönüştürülmüş su olmaktadır. Alkali mineraller yapısı gereği içerisinde aynı oranda asit de barındırırlar. İyonizasyon ise suyun içerisinde doğal olarak birlikte bulunduğu alkali ve asidik minerallerin ayrıştırılmasıdır.

Alkali İyonizer ile Su Arıtma Cihazı

İyonizasyon sırasında su içinde barındırdığı asitlerden arındırılmakta ve alkali iyonları çoğalmaktadır. Aynı zamanda; antioksidan oranı en üst seviyeye getirilerek vücut tarafından kolayca işlenerek, hücrelerce direkt emilmesi sağlanmaktadır.

İyonizasyon sırasında su, moleküler yapısı hücrelerin direkt emebilmesi için altıgen (hexagonel) yapıya dönüşür. Suyun içeriğindeki oksijen oranı iki katına çıkar ve sudaki asidik mineraller ayrıştırılmaktadır.

Bu yöntemle elde edilen alkali iyonize su vücuttaki tüm hücreler tarafından direkt kullanabilmektedir. En sağlıklı Su Haline Dönüşür. Su arıtma cihazlarından önemli farklarından birisi de alkali su iyonizerleri iyonize edilmekte olan suyu alkali ve asidik olarak iki ayrı musluktan dışarı vermektedir.

Suyu arıtmak suyu sağlıklı hale getirmez. Sadece su arıtma sistemleri yani diğer adıyla revers osmoz sistemler son derece tehlikelidir. Filtrasyon / arıtma sırasında suyun içerisinde bulunan zararlı ve yararlı tüm mineralleri yok eder. Suyu saf su haline getirir; saf su akülerde kullanılan sudur.